Top
Veel gestelde vragenVEEL GESTELDE VRAGEN
Levertijd
De bestelling van een geboortesticker en/of een geboortekaartje heeft bij ons de hoogste prioriteit. Dat wil zeggen dat wij deze binnen 24 uur proberen te verzenden. De overige producten worden binnen 5 werkdagen verstuurd. Studio Dat zit snor is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies of beschadiging door PostNL.

 

Verzendkosten
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 2,95 voor brievenbuspost en € 6,95 voor pakketpost.

 

Betaling
Via vooruitbetalen/overboeking: Je ontvangt van ons een e-mail met de volgende gegevens:
ING Bank | IBAN: NL54INGB0006073479 | BIC: INGBNL2A
Vermeld ALTIJD het bestelnummer! Je ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden.

Via iDEAL: Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.

 

Klachtenafhandeling
Je krijgt van ons altijd binnen 24 uur een e-mail als ontvangstbevestiging van je klacht. Hierin staat duidelijk vermeld wanneer en hoe wij de klacht zullen afhandelen. Klachten worden door ons altijd zeer serieus genomen, om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden kunnen zijn. Tevens willen wij voorkomen dat dit in de toekomst nog vaker kan gebeuren. Je klacht kun je melden door een e-mail te sturen naar info@datzitsnor.nl.


Ruilen
Als het artikel wat je besteld hebt niet goed is, dan kun je dit artikel altijd ruilen. Dit kan na overleg en goedkeuring door een e-mail te sturen naar info@datzitsnor.nl. Vermeld in de e-mail het bestelnummer en welke artikelen je wilt terugsturen. Ruilen vindt plaats op basis van portokosten voor eigen rekening. Let op: dit kan alleen maar bij NIET gepersonaliseerde artikelen (zie onze Algemene voorwaarden).


Wij zullen de nieuwe artikelen naar je toesturen en nemen die portokosten voor onze rekening. Stuur met de retourzending een print mee van onze bevestiging van de bestelling en vermeld je bankrekening. Graag ook de reden van retour vermelden, zodat wij onze producten en service kunnen verbeteren.


Niet goed geld terug
Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Ben je desondanks niet tevreden met (een deel van) je bestelling, dan kun je deze artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Dit is alleen mogelijk indien je hier voorafgaand via een e-mail melding van gemaakt hebt aan Studio Dat zit snor (info@datzitsnor.nl).

 

Zodra wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij je betaling inclusief verzendkosten (bij een gedeeltelijke bestelling exclusief verzendkosten) zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen, terugstorten op je bankrekening. Je dient wel zelf de verzendkosten voor de retourzending te verzorgen.
 

Er wordt niet geruild of teruggenomen indien:
• een artikel beschadigd is;
• het gaat om gepersonaliseerde artikelen, zoals geboortestickers met naam, deurstickers en autostickers met naam etc;
• de producten gedragen en/of gewassen zijn;
• je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen;
• je de gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.