Top
Vakantiedagboek
  • Vakantiedagboek
  • Vakantiedagboek
  • Vakantiedagboek
  • Vakantiedagboek
  • Vakantiedagboek
19,95
16,49 excl. BTW

INVULBOEK
Vakantiedagboek

Een invulboek voor alle mooie vakantieherinneringen! Het zwart/witte vakantiedagboek heeft maar liefst 150 pagina's (exclusief omslag)!


Het enige, echte creatieve vakantiedagboek van Nederland. Er is veel ruimte om verhalen te schrijven en te tekenen/handletteren (het boek bevat pagina's met bullet journal stippen op de achtergrond). Jij bepaalt zelf hoe het vakantiedagboek eruit komt te zien. Hou je niet van tekenen of handletteren, dan kan je de stippen gebruiken als schrijflijnen voor een langer vakantieverhaal. Ook kan je de ruimte gebruiken om toegangsbewijzen, foto's en dergelijke op te plakken. Achterin het invulboek is er veel ruimte om foto's te plakken.
Tip: Druk foto's op 'mini stretch'-formaat (Hema) af om nog meer foto's in het boek te kunnen plakken.


Studio Dat zit snor houdt van basic, stoer en een tikkeltje eigenwijs. Je zal dus ook geen nutteloze plaatjes of teksten in dit invulboek tegenkomen.


Het invulboek heeft ruimte voor 21 vakantiedagen.ACTIE
Bestel nu het vakantieboek en ontvang gratis 2 kraskaarten ('Wil je onze huisdier(en) verzorgen tijdens onze vakantie?' en 'Wil je onze planten verzorgen tijdens onze vakantie?') t.w.v. 4,98 euro!

De actie loopt t/m 25 juli 2019


Formaat: Proefschrift (170 x 240 mm)
Rugdikte: 17 mm
Materiaal: Hardcover boek
Aantal pagina's: 150 (154 pagina's inclusief omslag)


Artikelnummer: 300