Top
HOE WERKT HET?


HOE WERKT HET?

Heb je fantastisch nieuws te vertellen of wil je iets leuks vragen? Vertel of vraag het aan je familie en vrienden met een originele kraskaart van Studio Dat zit snor!
BESTEL


Bestel de leukste
kraskaarten in onze
webshopONTVANG


Binnen 1 tot 3 werkdagen
liggen de kraskaarten
in jouw brievenbusGEEF


Geef je familie en vrienden
een kraskaartKRAS


Laat je familie en
vrienden de kraslaag
open krassenVERRAS


En verras ze met het
fantastisch nieuws of
de leuke vraag!DE KRASKAARTEN


Alle kraskaarten zijn 105 x 148 mm (A6 formaat) en zijn gedrukt op 350 gr/m2 enkelzijdig gestreken sulfaatkarton. De achterkant van de kraskaarten zijn goed beschrijfbaar. De kraskaarten zijn per soort verpakt in een doorzichtig zakje. Op het zakje zit een stickertje met daarop de tekst die onder de kraslaag staat, zodat je weet welke kaart je aan welk persoon moet geven.EEN BESTELLING PLAATSEN


Het plaatsen van een bestelling is heel eenvoudig. Kies de kraskaarten uit en leg ze in het winkelwagentje. Controleer vervolgens je bestelling en vul het bestelformulier in. Ook moet je aangeven hoe je je bestelling wilt betalen. Dit kan veilig en snel via iDEAL (en voor onze Belgische klanten via Bancontact/Mister Cash) of via een overboeking. Vervolgens plaats je je bestelling. Je ontvangt direct een e-mail met jouw bestelgegevens. Voor een overboeking kun je onze bankgegevens vinden in de e-mail met jouw bestelgegevens. Je kunt het bedrag aan ons overmaken o.v.v. je ordernummer. Na ontvangst van betaling verzenden we je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen. Wanneer je je bestelling niet binnen 14 dagen betaalt, wordt je bestelling geannuleerd. Tijdens het bestelproces kun je er ook voor kiezen de bestelling op te halen (in Assen). Zodra je bestelling klaar ligt om opgehaald te worden, ontvang je een e-mail met tijden/dagen wanneer je deze kunt ophalen.


Let op: Heb je geen bestelbevestiging van ons ontvangen? Controleer dan de spam-box.DE LEVERING VAN DE BESTELLING

De verzendkosten voor Nederland zijn € 2,95 en voor België € 6,95. De kraskaarten zijn per soort verpakt in een doorzichtig zakje. Op het zakje zit een stickertje met daarop de tekst die onder de kraslaag staat, zodat je weet welke kaart je aan welk persoon moet geven. Je bestelling wordt in één envelop/pakketje verzonden. De meeste leveringen worden als brievenbuspost verzonden. Binnen 1 tot 3 werkdagen liggen de kraskaarten in jouw brievenbus.     

Studio Dat zit snor verkoopt meer dan alleen kraskaarten. Zo bestaat ons assortiment onder andere ook uit A6 kaarten, invulkaarten, mini-kaarten, rompertjes en slabbetjes. Bij elk artikel staat vermeld wat de levertijd is en of het als brievenbuspost of pakket wordt verzonden.